Hans den Ouden Muziek Marathon 2019 Live met WHHH

OUD-ALBLAS – Zaterdagavond 23 maart is het Nederlandstalige radioprogramma van RTV-papendrecht, Merweradio en Atos-RTV live aanwezig bij de allerlaatste Hans den Ouden muziek marathon in de feesttentin Oud Alblas. De uitzending vanaf de feestlocatie is van 18.00 tot 24.00 uur en wordt gepresenteerd door Rob de Leeuw.

Nog geen drie weken geleden waren Corine de Graaf en Erik van Stenis van de organisatie te gast in het programma “Wij houden het Hollands” en daar werd het idee geboren om dit geweldige evenement live te registreren. Dit was natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan maar voor zo’n goed doel zetten we heel graag een stapje meer en we zijn er natuurlijk bij met de locatiestudio.

We zullen ook via social media live beelden streamen en foto’s plaatsen. We hebben dus ook onze online redacteuren op locatie. Met een geweldige line-up van Tino Martin, Marco de Hollander en Jannes is dit een hoogtepunt van dit geweldige evenement en wordt geprobeerd om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel, het KWF.

Kaarten zijn natuurlijk nog te verkrijgen via www.hansdenoudenmarathon.nl en kosten 20 euro per persoon.

Volg ons op Sociale media