Mike Peterson en Patrick van Veen te gast bij WHHH

Aankomende zondag is de een na laatste uitzending voor de zomerstop van Wij Houden Het Hollands. Natuurlijk hebben we komende zondag weer leuke artiesten in de studio …Mike Peterson en Patrick van Veen komen naar de studio van RTV Papendrecht ( Papendrecht-FM). Ook hebben wij natuurlijk weer de allerbeste en nieuwste NL muziek in ons programma van onder andere Jan Van Est, Alex, Snollebollekes, Helemaal Hollands Muziek enz. enz.

Luister je weer mee vanaf 12.00 uur in de Drechtsteden op FM 105Mhz of via www.wijhoudenehethollands.nl

Deze uitzending wordt mede mogelijk gemaakt door Soeteman Tegelwerken Papendrecht en Taxi Centrale Dordrecht

— bij RTV Papendrecht.

 

[wpdevart_youtube]P9LdT9Sr6M4[/wpdevart_youtube]

Volg ons op Sociale media